Zakaj Harvest

Skupaj z vami smo pripravljeni na prihodnost

Živimo v času, ko moramo za finančno varnost v starosti poskrbeti sami. Zato postaja vedno bolj očitno, da vsak izmed nas, poleg zdravnika, zobozdravnika, odvetnika … potrebuje tudi svojega osebnega finančnega svetovalca.

Nezgode, tragični primeri, hude bolezni se dogajajo vsak dan. Težko se sprijaznimo z izgubo bližnjega, še težje pa je, če se zaradi tragičnega dogodka znajdemo tudi v finančnih težavah.
Zato smo ustanovili Harvest, da vam ob morebitnih škodnih dogodkih, spremembah, ureditvi odškodnin ali zavarovalnin lahko takoj pomagamo.

Prav naše stranke ste naše največje bogastvo.

Naše vodilo je, da skrbimo za vas in vaše bližnje:

  • vam svetujemo,
  • vas osveščamo,
  • poskrbimo za vašo socialno in finančno varnost ter neodvisnost.

Naši strokovnjaki z opravljeno licenco zavarovalnega zastopnika vas bodo obiskali na domu ter vam pomagali pri izbiri kakovostnih programov zavarovanj in varčevanj, ki so za vas najbolj primerni. Tudi po prvem obisku vam bodo brezplačno, konkurenčno in nepristransko svetovali ter vas seznanjali z novostmi in priložnostmi iz široke palete produktov skrbno izbranih poslovnih partnerjev, ki sodijo v sam vrh slovenskih podjetij s tovrstno dejavnostjo.

Ker želimo z vami deliti menja in izkušnje, redno organiziramo informativna srečanja in delavnice, na katerih nas lahko povprašate o vsem v zvezi z našimi programi, mi pa poslušamo vas, vaše težave in skupaj poskušamo najti rešitve. Naša srečanja so hkrati idealna priložnost, da vas seznanimo z aktualnimi informacijami in novostmi na zavarovalniškem in finančnem tržišču.

Zagotavljamo vam 100 % zadovoljstvo. Stranke nas imajo rade, ker jih cenimo in jim lepšamo življenje.
Za vsa neodgovorjena vprašanja, skrbi ali nejasnosti, lahko 24 ur na dan pokličete enega izmed naših izkušenih svetovalcev, ki vam bodo, glede na vaša vprašanja, podali optimalne in objektivne rešitve, odvisne od razmer na trgu.

Naši svetovalci

Management team

Gregor Megušar 

direktor direkcij

Več

Aleksander Gašpar

direktor direkcij

Več

Jasmin Burzić

prodajni direktor – manager

Več

Milan Kosec 

prodajni direktor – manager*

Več

Ervin Smisl

prodajni direktor – manager

Več

Dejan Palfi 

prodajni direktor – manager

Več

 

 

Naši svetovalci

 

Boštjan Oven

prodajni direktor - manager

Več

Luka Jenšterle

samostojni finančni svetovalec - expert

Več

Matjaž Dermastja

samostojni finančni svetovalec - expert

Več

Tomaž Fabijan

višji finančni svetovalec

Več

Jože Saje

strukturni vodja

Več