Vaša priložnost

Poslovna priložnost za vsakogar

Ste razmišljali o svoji usodi, življenjskem cilju? Kaj bi v življenju radi počeli? Kakšna je vizija, ki vam bo prinesla srečno, mirno življenje v blagostanju in vam pomagala, da boste nekaj zapustili tudi svojim naslednikom?

Pri družbi Harvest vam lahko nudimo izobrazbo, razgledanost, nove prijatelje, zabavo, predvsem pa uspešno in motivacijsko kariero. Vsem zagotavljamo enake poslovne priložnosti, ne glede na spol, nacionalnost, starost, kulturno, politično ali versko usmerjenost, izobrazbo ali strokovnost. Ponujamo vam priložnost za boljše življenje. Z veseljem vas bomo popeljali med najboljše, vas motivirali in ustrezno nagrajevali.

Za vas smo razvili poseben sistem izobraževanja in ga poimenovali Univerza finančne neodvisnosti. V okviru Univerze finančne neodvisnosti vas bomo:

  • finančno izobrazili,
  • vam omogočili, da se boste udeležili številnih strokovnih, vodstvenih seminarjev, delavnic, vrhunskih vodstvenih kongresov … ter
  • vam pomagali, da osvojite različna nova znanja, strategije in tehnike.

Z našo pomočjo boste v nekaj letih postali strokovnjak na področjih prodaje, vodenja, financ, komunikacije, investicij, pogajanj ...

Prejeli boste življenjsko izobrazbo na vseh nivojih, ki vam jo ne more dati nihče drug. Postali boste zavarovalni zastopnik - svetovalec z licenco. Ob tem boste izboljšali tudi svoje življenje in življenje vseh, ki jih imate radi.

Izbrali boste najperspektivnejšo branžo današnjega časa; zavarovalno-finančno industrijo, ki bo v prihodnosti rasla in se razvijala z neverjetno hitrostjo. Industrija nudi varnost, ugled ter osebno in finančno svobodo.

Ste pripravljeni stopiti iz udobja svojega naslonjača in si dokazati, da obstaja tudi svetlejša, uspešnejša pot?

Želite z nami živeti življenje finančne svobode, neodvisnosti, visokega standarda in nadpovprečno visokih zaslužkov? Pridružite se nam, sami se boste odločili s kom, kdaj in koliko boste delali.

Brez tveganja ni uspeha. Mi vam nudimo pravo življenjsko pustolovščino!

Pridružite se


Zaposlitve

Če na svojem področju dela izstopate, poznate svoje poslanstvo, imate postavljene cilje, se nam lahko javite za katerokoli področje dela.

Preverite katera delovna mesta vam nudimo trenutno >>