Harvest se predstavi

Opravljamo storitve, ki z našimi strankami ustvarjajo vse življenjsko sodelovanje. Podrobno ponudbo lahko pripravimo posameznikom, družinam, podjetjem … Naši strokovnjaki - zavarovalni zastopniki s preverjenimi strokovnimi informacijami - vam lahko pomagajo pri izbiri posameznih zavarovalnih produktov in naložbenih investicij.

Že devet let, kljub močni konkurenci, ostajamo med najboljšimi. Danes smo eno vodilnih mednarodnih podjetji, specializiranih za zavarovalna in finančna svetovanja v Sloveniji, BiH in Srbiji.

Ker želimo biti najboljši, z najboljšimi tudi sodelujemo.

Temeljne vrednote

Pri vsem kar delamo so ljudje na prvem mestu. Verjamemo, da največji uspeh in zadovoljstvo za nas predstavlja uresničitev sanj in ciljev naših strank.

Temeljne vrednote nas spremljajo v vsem, kar delamo in predstavljajo bogastvo, ki ga varujemo vsak dan. Privlačijo osebe, ki želijo z nami deliti enaka prepričanja in nas še bolj povezujejo v ekipo.

  • Pripadnost - verjamemo, zaupamo in maksimalno prispevamo k skupnim ciljem;
  • Motiviranost, pozitivna naravnanost - je edini način našega delovanja;
  • Učenje in osebna rast - nenehno pridobivanje znanja nam omogoča, da postanemo in ostanemo strokovnjaki;
  • Nesebična pomoč pri skupinskem delu - »več glav, več ve«, zato si vedno z veseljem izmenjujemo izkušnje;
  • Spoštovanje, sprejemanje in razumevanje posameznika - imamo vas radi in vas cenimo.

Poslanstvo

Našim strankam pomagamo, da si spremenijo življenje. S pravimi zavarovalnimi in finančnimi produkti, ustreznimi nasveti in izkušnjami zagotavljamo finančno stabilnost posameznika in družine.

S sistemom dela in načinom izobraževanja našim sodelavcem pomagamo, da postanejo neodvisni samostojni podjetniki in ustvarjamo okolje za izpopolnitev njihovih podjetniških idej.

Svoje poslanstvo že zelo uspešno uresničujemo tudi na novih trgih, kjer so odlični rezultati posledica bogatih izkušenj, dinamičnosti, prave usposobljenosti in pravilne usmeritve.

Etični kodeks družbe Harvest (pdf, 58,76 kB)

Prijava na e-novice

Prijava

Odjava

Kontaktirajte nas


Zaposlitve

Če na svojem področju dela izstopate, poznate svoje poslanstvo, imate postavljene cilje, se nam lahko javite za katerokoli področje dela.

Preverite katera delovna mesta vam nudimo trenutno >>