01 569 1236
info@harvest.si
Politika varstva zasebnosti

Politika varstva osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

 

V družbi Harvest, Dunajska cesta 188, 1000 Ljubljana spoštujemo vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Zavedamo se odgovornosti ravnanja

z osebnimi podatki svojih strank, potencialnih strank, obiskovalcev spletnega mesta Harvest ter vseh posameznikov, ki nam ob stiku razkrijejo osebne podatke (v nadaljevanju: “uporabniki”). Zavezujemo se, da bomo osebne podatke uporabnikov uporabili izključno za namene, ki so navedeni nižje v tej Politiki varstva zasebnosti.

 

Vaše osebne podatke varujemo skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA iz dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES) (v nadaljevanju: GDPR), ter drugimi pravnimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov. 


Katere osebne podatke zbiramo?

 

Harvest na podlagi privolitve posameznikov zbira in obdeluje naslednje

osebne podatke:


  • ime in priimek,
  • podjetje,
  • naslov,
  • elektronske pošte,
  • kontaktni telefon,
  • kraj,
  • podatki, ki jih vsebujejo nekateri piškotki. Več o piškotkih in kako jih upravljati si lahko preberete na spletni strani Piškoti.


Harvest zbira zgolj tiste osebne podatke, ki so nujno potrebni za dosego posameznega namena. Nameni obdelave osebnih podatkov Podatke obdeluje Harvest na podlagi privolitve in z namenom, za katerega je bila privolitev oddana. Posameznik, na katerega se nanašajo podatki, lahko kadarkoli prekliče podano privolitev za vsak posamezen namen posebej na enostaven in lahko dostopen način. Harvest uporablja osebne podatke za: pošiljanje elektronskih sporočil o novostih na spletni strani, pošiljanje elektronskih vabil na dogodke, pošiljanje e-publikacij, analizo branja in klikov elektronski sporočil, spletno oglaševanje in družabna omrežja, osebno komunikacijo s posamezniki, za druge namene, s katerimi se specifično strinjate pri sodelovanju s Harvest. Za analizo podatkov in pošiljanje elektronski sporočil uporabljamo spletna orodja, kot so Google Analytics, Facebook in MailChimp, ki v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti zagotavljajo spoštovanje pravil iz Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in potrjujejo, da so pridobili certifikat skladnosti s ščitom zasebnosti EU-ZDA (EU-U.S. PrivacyShieldFramework). V orodju Google Analytics ne uporabljamo osebnih podatkov, temveč zgolj anonimizirane podatke in maskirane IP naslove.

 

Vaše osebne podatke obdelujemo tudi takrat, ko to od nas zahteva zakon. Primer namena take obdelave je obdelava vaših osebnih podatkov za potrebe sodnih ali upravnih postopkov.


Hranjenje podatkov

 

Osebne podatke, ki ste nam jih zaupali na podlagi vaše osebne, eksplicitne privolitve in ki ste nam jih posredovali ob registraciji, prijavi na e-novice, prenosu e-publikacij ali z oddajo povpraševanja, hranimo do preklica. Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost zbiranja in obdelave podatkov pred preklicem soglasja. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Osebne podatke hranimo v digitalni obliki. Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.